Perkawis Ibu

  • Saha Kami

    MRS security technology Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional anu ngahususkeun dina ngahasilkeun sagala rupa produk LO / TO. Kami didirikeun dina pembuatan produk tagout lockout anu leres pikeun ngabantosan nyingkahan kacilakaan industri.

  • Naon Urang Laksanakeun

    Kami nawiskeun sababaraha alat lockout sareng tagout anu ngaliput kalolobaan aplikasi mékanis sareng listrik, kalebet padlock safety, lockout valve, lockout hasp, lockout listrik, lockout kabel, lockout kit sareng stasiun, jst.

  • Kauntungan urang

    Sadaya produk urang didamel numutkeun standar CE, OSHA, CA Prop65. Rapat sareng panjaluk pasar, perusahaan kami parantos ngamimitian nampi syarat khusus ti klien. Salah sahiji kaunggulan tina milih produk kami nyaéta layanan purna jual anu berkualitas tinggi.

  • Naha Pilih Kami

    Dua belas bulan masa jaminan dijamin ngajantenkeun anjeun yakin pikeun mésér produk kami. Kami ogé ngagaduhan tim panilitian sareng pamekaran ogé pikeun ngaluarkeun sababaraha jinis produk lockout kaamanan sareng solusi pikeun nyumponan sarat pelanggan anu didaptarkeun.

PRODUK

APLIKASI

PISANAN