• head_bg

Tentang Kami

Tentang Kami

factory-tour-7

Saha Kami

MRS security technology Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional anu ngahususkeun dina ngahasilkeun sagala rupa produk LO / TO. Kami didirikeun dina pembuatan produk tagout konci anu leres pikeun ngabantosan kacilakaan industri, anu disababkeun ku énergi anu teu disangka-sangka atanapi ngamimitian mesin sareng alat-alat ku pelepasan énergi anu teu terkendali. Salami sababaraha taun pamekaran gancang, MRS parantos janten salah sahiji pabrik terkenal alat Lockout / Tagout di Cina.

Naon Urang Laksanakeun

Perusahaan kami parantos ngamimitian nampi sarat khusus ti klien

/industrial-direct-high-security-double-end-steel-lockout-hasps-with-6-holds-product/

Produk Utama

Kami nawiskeun sababaraha alat lockout sareng tagout anu ngaliput kalolobaan aplikasi mékanis sareng listrik, kalebet padlock safety, lockout valve, lockout hasp, lockout listrik, lockout kabel, lockout kit sareng stasiun, jst.

about_us_2

Kauntungan urang

Sadaya produk urang didamel numutkeun standar CE, OSHA, CA Prop65. Rapat sareng panjaluk pasar, perusahaan kami parantos ngamimitian nampi syarat khusus ti klien. Salah sahiji kaunggulan tina milih produk kami nyaéta layanan purna jual anu berkualitas tinggi.

about_us_1

Naha Pilih Kami

Dua belas bulan masa jaminan dijamin ngajantenkeun anjeun yakin pikeun mésér produk kami. Kami ogé ngagaduhan tim panilitian sareng pamekaran ogé pikeun ngaluarkeun sababaraha jinis produk lockout kaamanan sareng solusi pikeun nyumponan sarat pelanggan anu didaptarkeun.

Profil Perusahaan

MRS— ”Lockout pikeun kahirupan anjeun, tagout pikeun kaamanan anjeun”.

Produksi kaamanan mangrupikeun jaminan damel séhat sareng kahirupan séhat pikeun pagawé. Pikeun perusahaan, éta mangrupikeun dasar pikeun ngahontal kauntungan ékonomi sareng pamekaran berkelanjutan. Dina pamekaran gancang industri mordern, rébuan kacilakaan damel disababkeun ku tanaga mesin sareng alat-alat anu teu acan diaspirasi atanapi teu disangka-sangka. Kukituna, pentingna khusus pikeun nerapkeun program Lockout Tagout anu lengkep pikeun nyegah kacilakaan industri.

Standar OSHA, dikaluarkeun ku Administrasi Kasalametan sareng Kaséhatan Pakasaban, dianggap salaku kasalametan padamelan anu paling wawakil sareng berwibawa standar. Standar OSHA ngandung eusi euyeub ngeunaan budaya kaamanan sareng kaséhatan, filsafat manajemén kaamanan anu ketat sareng sistem manajemen kaamanan ilmiah, anu sacara lega diaku sareng dipuji di panjuru dunya.

Babarengan sareng kamekaran waktos sareng kamekaran tungtutan pasar, henteu ngan ukur jalma-jalma kedah ningkatkeun kasadaran kasalametan, tapi jaminan kaamanan kana pakakas ogé kritis. Maka, MRS muncul dina waktos anu pas.

MRS security technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan modéren anu ngahijikeun R&D, manufaktur sareng jasa. Kami gaduh tim manajemen kelas hiji sareng sajumlah hak cipta intelektual bebas. Kalayan sudut pandang profesional, sikep ati-ati sareng data ilmiah, MRS nyayogikeun solusi kaamanan pikeun palanggan dina pembuatan mesin, tuangeun, pangwangunan, logistik, industri kimia, tanaga sareng bidang-bidang sanés. Kami nutupan kisaran konci kaamanan anu kalebet locklock safety, lockout valves, lockout hasp, listrik lockout, cable lockout, group lockout box, lockout kit sareng station sareng sajabana. Produk kami parantos dijual di luar negeri sareng sapinuhna diakui ku pasar global.

MRS sok taat kana filsafat yén unggal énergi anu bahaya kedah dikonci. Kami promosikeun "Berorientasi manusa, kaamanan heula". Masing-masing urang kedah ningkatkeun kasadaran kaamanan. "Lockout pikeun kahirupan anjeun, tagout pikeun kaamanan anjeun" mangrupikeun slogan kami pikeun ngadukung konsép kasalametan. Pikeun ngajaga kahirupan unggal pagawé di dunya kalayan kualitas Cina mangrupikeun ngudag urang anu henteu leres.

Inovasi

Ngudag inovasi urang henteu kantos lirén sareng ngalir langkung gancang di jalan.

Sakumaha urang terang, inovasi mangrupikeun jiwa pikeun kasalametan sareng pamekaran perusahaan. Inovasi henteu ngan ukur kalebet inovasi produk, inovasi téknologi sareng inovasi kelembagaan, tapi inovasi ideologi perusahaan. Masarakat ayeuna tetep maju sepanjang waktos. Hasilna, perusahaan kedah berinovasi sareng kedah berinovasi, upami teu kitu aranjeunna bakal dileungitkeun ku The Times.

Demi kelestarian perusahaan, MRS henteu kantos lirén produk énggal dikembangkeun ku tim panilitian sareng pamekaran urang sorangan. Kalayan seueur rarancang anyar anu dipaténkeun, MRS janten perusahaan kreatif. Inovasi lembaga perusahaan urang parantos ningkat. Rapat sareng ceramah diideuan lahirna sistem énggal sareng paningkatan lembaga lami. Salian ti dua ieu, inovasi ideologi, kanyataanna, mangrupikeun inti tina budaya perusahaan. Kalayan tujuan ngaleungitkeun bulukan sareng ngasilkeun seger, MRS tetep ngaréovasi téori urang saluyu sareng masalah praktis.

Inovasi, IBU nuju di jalan.