• head_bg

Tombol Push Listrik Pindah Lock Lockout

Tombol Push Listrik Pindah Lock Lockout

Pedaran pondok:

* Cocog sareng pencet atanapi tombol eureun darurat sekrup

* Gampang digunakeun sareng permanén nyegah pagawé tina operasi kalayan ati-ati.

* Cocog sareng saklar diaméter 22mm-30mm.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Tempat Asalna:   Zhejiang, Cina

Sertifikasi:    CE

Ngaran mérek:     IBU

Ngaran Produk:  Tombol Push Listrik Pindah Lock Lockout

Warna:           bodas

Bahan:        PC

Jenis:             pikeun ngonci Listrik Pushbutton Switch Lock

Ukuran:              22.5mm nepi ka 30.5mm

electrical-lockout-(10)
electrical-lockout-(6)
/electrical-push-button-switch-lock-lockout-product/
/electrical-push-button-switch-lock-lockout-product/

Fitur

* Cocog sareng pencet atanapi tombol eureun darurat sekrup.

* Gampang digunakeun sareng permanén nyegah pagawé tina operasi kalayan ati-ati.

* Cocog sareng saklar diaméter 22mm-30mm.

Spésifikasi

Barang No.

Katerangan

MA01

Diaméter liang: 37mm * 55mm * 22mm

MA02

Diaméter liang: 42mm * 55mm * 25mm

MA03

Diaméter liang: 55mm * 55mm * 33mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami