• head_bg

Industrial Adjustable Ball Valve Lockout Polypropylene Plastik Gerbang Klep Lockout Alat

Industrial Adjustable Ball Valve Lockout Polypropylene Plastik Gerbang Klep Lockout Alat

Pedaran pondok:

The Valve lockout mangrupikeun produk perlindungan kaamanan Industri. Dijieunna tina rékayasa palastik ABS. Cocog sareng cecekelan lébar 8mm-45mm, nyolok kétang klep kukupu, hindarkeun operasi buatan tangkai klep kukupu.


Detil Produk

Tanda Produk

Kami produsén propésional Lockout Tagout.

Industrial Adjustable Ball Valve Lockout Polypropylene Plastik Gerbang Klep Lockout Alat

Kami tiasa ngarepkeun janten panyedia dipercaya anjeun di Cina.

Bubuka

The Valve lockout mangrupikeun produk perlindungan kaamanan Industri. Dijieunna tina rékayasa palastik ABS. Cocog sareng cecekelan lébar 8mm-45mm, nyolok kétang klep kukupu, hindarkeun operasi buatan tangkai klep kukupu.

/industrial-adjustable-ball-valve-lockout-polypropylene-plastic-safety-gate-valve-lockout-devices-product/
/industrial-adjustable-ball-valve-lockout-polypropylene-plastic-safety-gate-valve-lockout-devices-product/
/industrial-adjustable-ball-valve-lockout-polypropylene-plastic-safety-gate-valve-lockout-devices-product/
/industrial-adjustable-ball-valve-lockout-polypropylene-plastic-safety-gate-valve-lockout-devices-product/

Parameter (Spesifikasi)

Barang No.

Katerangan

MDF01

8mm (0.3 ") kana 45mm (1.8") pipa

Fitur sareng Aplikasi

* Tahan ka rengat na abrasi

* Ukuran Terapan: ngonci panto kaluar klep tina 2.5cm dugi ka 33 cm

* Bahan: polipropilén awét pikeun langkung unggul sareng tahan kimia

* Pamakéan: nempatkeun dina klep gerbang antara dua bagian teras nahan konci anjeun

Detil

Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

Sertifikasi:    CE

Ngaran mérek:  IBU

Ngaran Produk:  Pasang Alat Lockout

Warna:         Warna beureum sanésna kedah diluyukeun

Bahan:        Dijieunna tina polipropilén awét

Pasar:          Utamana ékspor ka Amérika Kidul / Kalér, Wétan / Éropa Kulon.

Aplikasi:      Digunakeun sacara lega dina kimia, listrik, industri mobil, jst.

Kualifikasi

Sertifikasi: ISO9001 / OHSAS18001 / CE / Sértipikat Patén

Nganteurkeun, Pengiriman sareng Ngalayanan

Karton kertas ku laut, hawa atanapi express.

FAQ

Q: Naha kuring tiasa nempatkeun desain labél kuring nyalira dina produk?
A: Tangtosna, kami nampi ngarobih.

Q: Dupi abdi tiasa nampi sababaraha sampéan sateuacan tatanan resmi?
A: Leres, urang tiasa nyayogikeun conto pikeun uji sateuacan pesenanana.

Q: Sabaraha lami waktos pamimpinna?
A: Biasana urang nyimpen saham pikeun kaseueuran produk, waktos lead nyaéta 1-5 dinten pas pamayaran dileupaskeun. Pikeun produk khusus, peryogi langkung lami.

Q: Naha anjeun pabrik atanapi ngan ukur dealer?
A: Kami pabrik, urang ngalakukeun produk ku nyalira. Wilujeng sumping ngadatangan pabrik urang iraha waé.

Q: Naon istilah pamayaran?
A: Biasana urang nampi TT sareng union barat. L / C ogé ditampi upami mesenana cekap ageung. Istilah sanésna kedah dibahas.

T: Abdi henteu tiasa mendakan produk anu kuring pikahoyong dina katalog anjeun. Naha anjeun tiasa ngembangkeun éta pikeun kuring?
A: Leres, urang gaduh panilitian & pamekaran dept. Kami rela ngembangkeun produk énggal pikeun anjeun.

Bérita paling énggal

Kusabab perusahaan didirikeun taun 2012, MRS parantos didedikasikan pikeun pabrikan sareng kaamanan kaamanan tagout tagout langkung ti 10 taun.

MRS utamina nyayogikeun produk lampu pertambangan, gembok kaamanan. Tag konci, konci listrik, konci klep, konci kabel, kit konci, konci pneumatik, stasiun konci jsb.

MRS gaduh sertifikasi CE, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, EX sareng ROHS, urang gaduh tim téknis profesional, urang teras-terasan ngembangkeun produk énggal sareng nampi kustomisasi pelanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami